VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă rută de autobuz, deschisă pentru locuitorii orașului Codru

Îcepând de astăzi, 3 octombrie, spre direcția orașului Codru va circula o nouă rută municipală de autobuz – nr. 14. Este cea de-a doua rută deschisă spre localitatea Codru, după ce acum o săptămână a fost instituită ruta de autobuz nr.15.

Primăria Municipiului Chișinău susține că măsură a fost luată de municipalitate pentru a asigura deservirea calitativă a populației din localitatea suburbană cu transport public de pasageri și a eficientiza serviciile de transportare a călătorilor în raza orașului Chișinău.

Astfel, ruta nr. 14 „or. Chișinău (str. Miorița) – or. Codru (str. Schinoasa Deal)”, va avea următorul itinerar:

Tur – în raza or. Chișinău: șos. Hâncești, str. Miorița (pod), în raza or. Codru: str. Sihastrului, str. Schinoasa Deal;

Retur – în raza or. Codru: str. Schinoasa Deal, str. Sihastrului, în raza or. Chișinău: șos. Hâncești, str. Miorița (pod).

Se stabilește stația terminus pe terenul tehnologic din str. Schinoasa Deal din or. Codru.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.