VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O lună de la lansarea Revolut Lite în Moldova: Peste 10.000 de clienți au făcut deja transferuri internaționale

A trecut o lună de la lansarea Revolut Lite în Republica Moldova. Primii 10.000 de clienți Revolut Lite din țara noastră au făcut transferuri internaționale de peste 5,6 milioane de lei, cu o valoare medie a tranzacției de 1.702 lei. Despre aceasta anunță ministrul Economiei, Dumitru Alaiba.

Primele trei piețe în care clienții transferă bani sunt România, Marea Britanie și Germania. Clienții din Moldova au acces la transferuri de bani fără taxe către alte țări Revolut Lite, inclusiv Armenia, Azerbaijan, Chile, Macao și Sri Lanka și alte piețe în care Revolut este activ cu ofertele sale complete de produse – Marea Britanie, Spațiul Economic European (SEE), SUA, Japonia, Singapore, Australia, Brazilia, Noua Zeelandă și, în curând, India și Mexic”, subliniază Alaiba.

Totodată, ministrul menționează că moldovenii sunt interesați de serviciile Revolut.

Am văzut interesul mare al moldovenilor față de Revolut, ceea ce demonstrează că există o mare cerere pentru astfel de servicii. De aceea, sperăm ca, după Lite App – să se deschidă calea și pentru alte servicii, la fel de convenabile și inovatoare, de exemplu carduri, e-money și altele. Nu ne oprim aici. Dorim și sperăm să extindem gama de servicii oferite, pentru a veni în întâmpinarea atât a clienților individuali, cât și a afacerilor. Suntem hotărâți să aducem beneficiile oferite de Revolut și în viața de zi cu zi a cetățenilor noștri, precum și în mediul de afaceri. Prin aducerea Revolut în Republica Moldova, contribuim la modernizarea sectorului financiar local și oferim opțiuni flexibile și convenabile pentru toți utilizatorii”, a mai scris Alaiba.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.