VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O delegație din Regatul Unit al Marii Britanii, în vizită în R. Moldova: Subiectele abordate

Un grup de politicieni și oameni de afaceri din Marea Britanie au efectuează o vizită de lucru în R. Moldova.

Delegația condusă de Lordul Daniel Hannan, membru al Camerei Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, consilier al Comitetului pentru Comerț, a avut astăzi o întrevedere cu președintele Paramentului, Igor Grosu, împreună cu vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, și vicepreședintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian.

Oficialii au discutat despre consecințele războiului din Ucraina pentru Republica Moldova, dar și la măsurile întreprinse de autorități pentru a diminua impactul lor.

În context, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a exprimat recunoștința față de poporul britanic pentru solidaritatea manifestată în această perioadă grea, dar și pentru sprijinul acordat Republicii Moldova de-a lungul anilor.

Totodată, oficialii au convenit să avanseze cooperarea în domenii precum cel economic, al protecției mediului și cel energetic, dezvoltarea energiei regenerabile, combaterea propagandei și a știrilor false și nu în ultimul rând atragerea investițiilor în țara noastră.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.