VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O casă din raionul Sângerei, mistuită de flăcări din cauza unei butelii de gaz. Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri

O casă din satul Bălășești, raionul Sângerei, a fost mistuită de flăcări în urma unui incendiu provocat de o butelie de gaz. Proprietarul locuinței, un bătrân de 79 de ani, a ajuns la spital cu mai multe arsuri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au ajuns trei echipe de salvatori și pompieri. În urma exploziei, focul a cuprins două camere, dar și acoperișul casei cu suprafața totală de 100 de metri pătrați.

Proprietarul locuinței a primit arsuri de gradul I în regiunea feței și membrelor superioare, fiind ulterior preluat la spitalul raional, în stare stabilă.

În acest context Inspectorul General pentru Situații de Urgență atenționează cetățenii despre riscul exploatării buteliilor de gaz. Totuși, în cazul în care persoanele optează pentru folosirea acestora, este indicată poziționarea buteliilor în cutii metalice în afara încăperilor la o distanță minimă de cinci metri de la intrarea în locuință. Mai mult, buteliile de rezervă trebuie să fie păstrate doar în aer liber, departe de încăperi. Totodată, se interzice utilizarea buteliilor și furtunurilor defecte.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.