VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O casă de lemn din satul Sadova, mistuită de flăcări

O casă de lemn din satul Sadova, raionul Călărași, a fost mistuită de flăcări noaptea trecută. Apelul la 112 a fost recepționat aproape de ora 23.00, iar la fața locului s-au deplasat patru echipaje.

”Ajunși la destinație salvatorii au stabilit că focul a afectat în totalitate construcția din lemn. Datorită intervenției pompierilor, incendiul a fost localizat la ora 00:37. În urma arderii a fost distrusă încăperea din lemn cu suprafața de peste 200 metri pătrați. În urma incendiului nu au fost raportate victime”, se arată într-un comunicat al IGSU.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 37 situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.