VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O avocată, reținută de CNA pentru mită de 1.000 de euro

O avocată a fost reținută de CNA și procurori pentru trafic de influență. Aceasta a fost denunțată de o altă avocată care i-ar fi transmis 1.000 de euro pentru influențarea unei decizii de judecată.

În cadrul procesului penal s-a constatat că bănuita, cunoscând despre faptul că denunțătoarea are o problemă cu fiul său, arestat într-un dosar penal, ar fi convins-o pe aceasta că, prin intermediul unei terțe persoane, poate determina judecătorii să modifice măsura în privința învinuitului în una non-privativă de libertate. În schimbul acestui serviciu, avocata ar fi pretins și primit 1.000 de euro. Ulterior, a fost pronunțată decizia în privința fiului denunțătoarei, acesta fiind plasat în arest la domiciliu.  

În cadrul investigațiilor efectuate și din probele administrate s-a stabilit că, după pronunțarea deciziei, denunțătoarea și-ar fi revendicat banii de la avocată, iar aceasta i-ar fi returnat toată suma prin transfer bancar.  

Astăzi, ofițerii CNA și procurorii au desfășurat percheziții la domiciliul avocatei, soldate cu reținerea acesteia pentru 72 de ore. Acțiuni similare au avut loc și în privința celeilalte avocate, iar cercetările pe caz continuă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.