VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Numărul cazurilor de Covid-19 a crescut în Chișinău cu 30%

În municipiul Chișinău, numărul cazurilor de COVID-19 a crescut cu 30% în săptămâna 8-14 ianuarie. Despre acest lucru a anunțat șeful adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială a Capitalei, Vladimir Bolocan.

Potrivit funcționarului, majoritatea cazurilor sunt de gravitate medie sau ușoară.

„Atenționăm oamenii să fie prudenți și să respecte măsurile de protecție, în special în spațiile aglomerate”, a spus Vladimir Bolocan, citat de Moldpres.

Totodată, acesta a menționat că, săptămâna trecută, s-a atestat o micșoare a cazurilor infecțiilor respiratorii acute. La fel, în această perioadă, a crescut numărul traumatismelor în rândul copiilor. În acest context, părinții au fost îndemnați să supravegheze copiii în timpul săniușului.

De asemenea, autoritățile capitalei au subliniat că stocul de vaccin antigripal a fost utilizat în proporție de 99,6% din cele 80 mii de doze distribuite.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.