VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi percheziții la reprezentanții Partidului ”Șansă”, suspectați de finanțări ilegale

Inspectoratul General al Poliției anunță că vineri, 17 noiembrie, a efectuat noi acțiuni în dosarul penal pe faptul finanțării ilegale a partidelor și spălării de bani, cauză inițiată încă în luna august a acestui an.  

Poliția anunță că, în urma măsurilor speciale de investigație organizate împreună cu procurorii anticorupție, au fost efectuate percheziții flagrante la un reprezentant al Partidului ”Șansă”, precum și la locuința acestuia, care după ce a primit banii de la curier a început să-i repartizeze persoanelor care au participat la mitinguri, diferite adunări ale partidului, dar și celor care au votat pentru membrii acestui partid în primul tur la alegerile generale locale din 5 noiembrie 2023.

„În cadrul perchezițiilor polițiștii au ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală; mijloace financiare în sumă de 192 360  de lei; înscrisuri de ciornă în care sunt reflectate listele persoanelor care au primit sume de bani necontabilizate și cele care urmau să fie achitate; înscrisuri de ciornă în care sunt reflectate sumele de bani primite de la partidul politic, cheltuite pe parcursul anului 2023”, se arată în comunicatul Poliției.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.