VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi fragmente de dronă descoperite în sudul R. Moldova

Alte fragmente de dronă au fost descoperite azi în Etulia, la frontieră cu Ucraina, acolo unde acum o săptămână specialiștii au mai găsit rămășițele unui alt aparat.

Potrivit Poliției de Frontieră, fragmentele au fost descoperite în jurul orei 16:40.

„Au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemănătoare celei de tip „Герань-2″. Rapid, informațiile au fost transmise autorităților competente, iar accesul în zona unde s-au găsit resturile dronei a fost restricționat”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Fragmentele de dronă au fost depistate într-un câmp, la aproximativ 2 km de linia frontierei moldo-ucrainene și circa 5 km de localitate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.