VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ninsori în nordul țării: ASD anunță cât material antiderapant s-a folosit

Noaptea trecută a nins în nordul țării. Astfel, au fost necesare lucrări de patrulare, combatere a lunecușului și lucrări de deszăpezire.

Administrația de Stat a Drumurilor anunță că pe rețeaua de drumuri publice naționale au patrulat și acționat 111 de utilaje speciale și au fost răspândite aproape 900 de tone de material antiderapant.

În procesul tehnologic au fost antrenați circa 145 muncitori rutieri.

”Recomandăm conducătorilor auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă”, se arată în comunicatul remis de ASD.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.