VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moscova, îngrijorată că în coasta exclavei rusești din Kaliningrad va apărea ”cea mai puternică armată continentală”

Securitatea și forțele militare rusești sunt îngrijorate că în coasta regiunii Kaliningrad, o exclavă rusească aflată între Polonia și Lituania, vor fi întărite unitățile armate.

Polonia își declară intenția de a construi „cea mai puternică armată” din Europa, pentru aceasta Varșovia a început achizițiile la scară largă de arme din Statele Unite, Marea Britanie și Coreea de Sud, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu.

„Varșovia și-a anunțat intenția de a construi, așa cum susțin polonezii, „cea mai puternică armată de pe continent.” În acest sens, au început achizițiile pe scară largă de arme din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Republica Coreea, inclusiv tancuri, sisteme de artilerie, sisteme de apărare aeriană/rachetă și avioane de luptă „, a declarat Șoigu la o ședință a consiliului de administrație al Ministerului Apărării al Federației Ruse.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.