VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii cu pașapoarte românești, invitați să participe la alegerile europarlamentare: Lista locurilor de votare

Cetățenii Republicii Moldova care dețin cetățenia României, Bulgariei, Franței, Poloniei, Letoniei, Ungariei și altor state membre ale Uniunii Europene sunt îndemnați să voteze pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie la secțiile de votare deschise în țara noastră.

Potrivit ministrului Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, pentru cetățenii României și Bulgariei au fost deschise mai multe secții de votare, iar pentru cetățenii celorlalte țări, votul se va desfășura la misiunile diplomatice aflate în Republica Moldova.

„Prin prezența noastră masivă, demonstrăm că suntem europeni și că locul nostru este în UE, contribuind astfel la dezvoltarea și integrarea noastră europeană. Participarea la aceste alegeri este esențială pentru a ne asigura că vocea noastră este auzită în Uniunea Europeană și pentru a aduce Republica Moldova mai aproape de UE”, a subliniat ministrul.

Secțiile vor fi deschise în intervalul orar 07.00-22.00.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.