VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii care muncesc în Spania vor primi pensii și indemnizații sociale

Parlamentul Republicii Moldova a participat la Orășelul European, organizat de Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale. Vizitatorii au avut posibilitatea să afle, la cortul Parlamentului, mai multe despre progresele înregistrate în parcursul european al țării noastre, despre proiectele implementate cu sprijinul UE și despre rolul instituției parlamentare în proiectul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Parlamentul a pregătit materiale informative, quizuri cu întrebări despre Uniunea Europeană și activitatea legislativului, jocuri pentru copii, precum și premii pentru cei mai activi cetățeni. Totodată, deputații au fost prezenți în Orășelul European pentru a le răspunde oamenilor la întrebările care îi interesează. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a făcut un tur al Orășelului European.

„Ne leagă de Europa nu doar trecutul, dar şi speranţa zilei de mâine. În ultimii 3 ani, fiecare țară membră UE ne-a demonstrat că sprijină Republica Moldova și vor ca Moldova să devină europeană. Fiecare dintre cele 27 de state membre ne-a tratat cu deosebit respect şi empatie, aşa cum trebuie să fie într-o familie mare şi unită”, a menționat Igor Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.