VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldova și-a încheiat evoluția în Liga Campionilor la minifotbal

Republica Moldova a fost reprezentată de 3 echipe în actuala ediție a Ligii Campionilor la minifotbal (socca). Competiția a avut loc în orașul Maribor (Slovenia), în perioada 25-28 august, cu participarea a 34 formații.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) cea mai bună prestație a avut-o FC Tiraspol, care a ajuns până în sferturile de finală. Echipa tiraspoleană a câștigat grupa preliminară, după victoriile cu FC Tooflleb (România), scor 4-0 și PDO (Oman), scor 5-0, și remiza cu Ezsi Euro Trans Kft (Ungaria), scor 3-3.În optimile de finală, FC Tiraspol a trecut de Cometas (Grecia), scor 5-0. În sfeturi, echipa din Moldova a cedat în duelul cu Ascona Haus Kft (Ungaria), scor 2-4.

În faza play-off a competiției s-a calificat și Dynamis Chișinău, dar a fost eliminată în optimi de către Dzbany Lodz (Polonia) doar în urma executării loviturilor de departajare. În grupe, Dynamis a obținut victorii cu Orly Wroclaw (Polonia), scor 3-2, și Limassol Animlas (Cipru), scor 3-0, și a remizat cu viitoarea deținătoare a Ligii Campionilor, Ekosen Kapela (Slovenia), scor 0-0.

A treia reprezentantă, Geotermal Chișinău a ratat calificarea în etapa play-off. În grupa 4, echipa antrenată de Serghei Epureanu a repurtat o singură victorie, 8-1 cu AC Thailand (Germania), însă a pierdut alte dispute cu Red Fire (Bulgaria), scor 1-2, și BJM Krakow (Polonia), scor 2-3.

Pentru jucătorii de minifotbal, versiunea Socca (6 x 6), urmează Campionatul Mondial 2022, care va fi găzduit de Ungaria în perioada 10-18 septembrie. Naționala Moldovei va juca în Grupa D alături de selecţionatele Braziliei, Belgiei, Georgiei şi Keniei. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.