VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mitropolia Basarabiei îndeamnă credincioșii să se alăture Campaniei „Masa Bucuriei”, lansată de Misiunea Socială „Diaconia”

Mitropolia Basarabiei vine cu un apel către toți oameni de bună credință să se alăture Campaniei „Masa Bucuriei”, desfășurată și în acest an, în preajma Sfintelor Sărbători de Paști, de Misiunea Socială „Diaconia”. În această perioadă, când ne pregătim trupește și sufletește să întâmpinăm marea sărbătoare a Învierii Domnului, nu e nimic mai înălțător decât să faci milostenie și să dăruiești bucurie și compasiune oamenilor lipsiți de ajutor.

„Masa Bucuriei” este unul dintre cele mai frumoase proiecte sociale, deoarece încurajează lumea să doneze hrană, care ajunge apoi la bătrâni rămași singuri, care cu greu își permit o masă caldă, sau și la familii nevoiașe, care îndură lipsuri.

Tradițional, campania „Masa Bucuriei” culminează cu o amplă colectă națională de produse alimentare în sâmbăta Floriilor. Aceasta implică sute de voluntari din toată țara, atât în procesul de colectare a donațiilor, cât și în sortarea și distribuția acestora.

În acest an, evenimentul va fi organizat la 27 aprilie în Chișinău și în alte circa 20 de localități. Sloganul campaniei este „Donația ta poate umple farfuria unui flămând!”

Mitropolia Basarabiei, prin mijlocirea întâistătătorului său, Înaltpreasfințitului Părinte Petru, și a celor doi episcopi eparhioți, binecuvântează astfel de acțiuni și îndeamnă întreg clerul și comunitățile de credincioși să se implice activ, astfel încât de aceste frumoase acte de binefacere să se bucure cât mai multă lume.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.