VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mită pentru obținerea permisului. Un bărbat din Cahul, reținut de CNA pentru trafic de influență

Un bărbat din Cahul a fost reținut luni, 24 iunie, într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul a 400 de euro, se arată într-un comunicat al Centrului Național Anticorupție(CNA).

„Ofițerii CNA și procurorii municipiului Cahul au reținut, astăzi, un bărbat din Cahul într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul unei sume de bani.

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra membrilor Comisiei de examene din cadrul Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto (SÎTCCA) Cahul și că îi poate determina să favorizeze candidatul la proba practică pentru obținerea permisului de conducere de categoria B. Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins 400 de euro”.

Potrivit reprezentanților CNA, bănuitul a fost reținut în flagrant în apropierea oficiului Agentiei Servicii Publice (ASP) din Cahul după primirea a 400 de euro, transmiși sub controlul CNA.

La moment, cercetările pe caz sunt în desfășurare sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Cahul.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.