VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mită de 6.000 de lei pentru a nu documenta un șofer beat: Doi polițiști de patrulare, reținuți de CNA

Doi agenți de patrulare din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost reținuți de ofițerii CNA și procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, fiind bănuiți de corupere pasivă. Aceștia ar fi cerut mită de la un șofer pentru a nu documenta un pretins caz de conducere a automobilului în stare de ebrietate alcoolică.

Potrivit materialelor cauzei, acum câteva zile, șoferul a fost stopat de către doi polițiști de patrulare care în urma verificării alcoolemiei au constatat că șoferul s-ar fi aflat la volan în stare de ebrietate. Astfel, pentru a nu înregistra cazul în conformitate cu prevederile legale, bănuiții au pretins și primit 6.000 de lei.

În scopul acumulării materialului probator, au fost efectuate percheziții în automobilul de serviciu al INSP. Au fost ridicate mijloace bănești în sumă de 6.000 de lei, anterior, transmiși sub controlul ofițerilor CNA. Totodată, au fost depistate și alte sume de bani și anume 6.500 de lei și 620 de euro, un dispozitiv alcooloscopic, registre de evidență, telefoane mobile”, precizează CNA.

Cei doi polițiști au fost reținuți pentru 72 de ore și urmează să fie plasați în izolatorul CNA.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.