VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mită de 1500 de euro pentru obținerea unui permis auto

Autorul unei scheme de obținere a permiselor de conducere, prin influențarea unor funcționari publici, a ajuns pe mâna CNA. Ofițerii instituției au organizat astăzi percheziții într-o cauză penală de trafic de influență asupra funcționarilor publici la eliberarea permiselor de conducere.

Potrivit anchetei, un locuitor al capitalei, susținând că ar avea influență asupra funcționarilor publici împuterniciți cu dreptul de a examina conducătorii de vehicule și de a elibera carnete auto, a pretins 1500 de euro, în schimbul promovării de către candidatul auto a examenului de șofer la proba practică pentru categoria „B”, cu ulterioara perfectare și eliberare a permisului de conducere.

În cadrul acțiunilor procesuale efectuate de ofițerii CNA, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, a fost reținută o persoană bănuită în comiterea infracțiunii de trafic de influență, fiind ridicate 6000 de euro și înscrisuri de ciornă care confirmă sumele încasate de la candidați.

Operațiunea de documentare a cazului s-a desfășurat cu sprijinul informativ al Agenției Servicii Publice. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.