VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul rus Serghei Șoigu, responsabil de războiul din Ucraina, se află în Coreea de Nord

O delegație rusă condusă de ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, se va află în Coreea de Nord până în 27 iulie. Oficialii ruși vor participa la evenimentele care marchează cea de-a 70-a aniversare a ”Victoriei Phenianului în Războiul de Eliberare a Patriei din 1950-1953”, transmite TASS.

„În perioada 25-27 iulie, o delegație rusă condusă de ministrul rus al Apărării, generalul de armată, Serghei Şoigu, va vizita Republica Populară Democrată Coreea (RPDC), la invitația Ministerului Nord-Coreean al Apărării, pentru a participa la evenimente festive care marchează cea de-a 70-a aniversare a Victoriei poporului nord-coreean în Războiul de Eliberare a Patriei”, transmite Ministerul rus al Apărării. Amintim, Coreea de Nord este una dintre țările care susţin că ”Rusia a fost invadată de Ucraina și Occident”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.