VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul Nicu Popescu, diagnosticat cu COVID-19 după ce s-a întors de la Bruxelles

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a fost testat pozitiv cu COVID-19 după ce s-a întors de la Bruxelles.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Popescu anunță că va sta o perioadă de timp în autoizolare la domiciliu.

În urma unei testări recente am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. În acest moment sunt nevoit să rămân pentru o perioadă de timp în autoizolare la domiciliu, îndeplinind atribuțiile de serviciu de la distanță. Doresc să informez opinia publică despre faptul că evenimentele publice cu participarea mea vor fi amânate până la recuperare”, a scris Popescu.

Amintim că în perioada 4 – 8 februarie curent, prim-ministra Natalia Gavrilița, alături de mai mulți miniștri s-a aflat într-o vizită de lucru la Bruxelles, unde au participat la cea de-a 7-a reuniune a Consiliului de Asociere UE – Republica Moldova.

Din delegația Republicii Moldova la Consiliul de Asociere au făcut parte vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, vicepremierul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, și secretarul de stat în cadrul Cancelariei de Stat, Adrian Băluțel. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.