VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul de externe al Israelului vine la Chișinău: Va avea întrevederi cu Maia Sandu și Nicu Popescu

Ministrul afacerilor externe al Statului Israel, Eli Cohen, efectuează o vizită de lucru în țara noastră în perioada 7-8 august. Despre aceasta anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit sursei citate, la Chișinău oficialul se va întâlni cu șeful MAEIE, Nicu Popescu.

Miniștrii Nicu Popescu și Eli Cohen vor susține un briefing de presă pe data de 8 august, începând cu ora 10:50. După evenimentul de presă, oficialii vor participa la ceremonia de depunere a florilor la Monumentul victimelor ghetto-ului evreiesc. 

De asemenea, ministrul Eli Cohen va avea întrevedere cu președintele Republicii Moldova Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.