VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, desemnată „Campioană anticorupție”

Departamentul de Stat al SUA i-a conferit ministrei Veronica Mihailov-Moraru titlul onorific de „Campioană anticorupție” pentru angajamentul ei neînfricat de a promova statul de drept și implementarea reformelor în sistemul de justiție din Republica Moldova.

Într-un comunicat remis presei, Ambasada SUA în R. Moldova menționează că „în calitate de ministru al Justiției al Republicii Moldova și de lider a inițiativelor de reformă, Veronica Mihailova-Moraru a luptat cu mult curaj împotriva vestigiilor de capturare a statului în sistemul judiciar și cel al procuraturii din Republica Moldova, precum și în cadrul altor eforturi importante de combatere a corupției și de promovare a transparenței”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.