VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Finanțelor beneficiază de asistență tehnică din partea Trezoreriei de Stat a SUA

În perioada 16 – 20 octombrie curent, Ministerul Finanțelor găzduiește delegația Trezoreriei de Stat a Statelor Unite ale Americii condusă de dna Stacy Johnson. Vizita se desfășoară în contextul lansării misiunii de asistență tehnică, a cărui obiectiv vizează consolidarea capacităților operaționale a Trezoreriei de Stat.

Activitatea a demarat cu participarea secretarului de Stat Vladimir Arachelov, care a apreciat importanța asistenței tehnice oferite de către experții străini, menționând că suportul oferit va contribui la îmbunătățirea gestionării domeniului finanțelor publice, inclusiv prin eficientizarea monitorizării asistenței externe. Misiunea pune accent pe procesul de consiliere, experții urmând să ofere recomandări pentru implementarea celor mai bune practici internaționale în vederea asigurării sustenabilității reformelor bugetare demarate de Ministerul Finanțelor”, anunță ministerul Finanțelor.

Potrivit sursei citate, pe parcursul săptămânii, reprezentanții Trezoreriei de Stat a SUA urmează să poarte discuții atât cu ministrul Petru Rotaru, cât și cu conducătorii subdiviziunilor responsabile de sistemul trezorerial și bugetar din cadrul Ministerului și instituțiilor subordonate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.