VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul de Externe va organiza, în premieră, Ziua Porților Deschise

În premieră, Ministerul Afacerilor Externe organizează Ziua Ușilor Deschise. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să participe la simularea semnării acordurilor bilaterale și vor afla despre aspectele promovării politicii externe a țării, transmite IPN.

„Acest eveniment va constituie o ocazie excelentă pentru a explica efortul comun în procesul de construire a unui stat prosper, modern și european”, se menționează într-un comunicat de presă al MAE.

Ziua Ușilor Deschise urmează să se desfășoare pe data de 27 mai în incinta MAE, str. 31 august, 80. Excursia va fi desfășurată în două runde: orele 11.00 – 12.00 și 14.00 – 15.00.

Ministerul îi invită pe toți cei interesați la evenimentul organizat în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici și Ministerul Culturii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.