VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ministerul britanic al Apărării: Rusia nu este în măsură să protejeze rețelele feroviare de sabotaje

O creștere a numărului de accidente feroviare rusești în zonele de la granița cu Ucraina, atribuite sabotajului, a provocat „aproape sigur” perturbări pe termen scurt ale circulației feroviare militare rusești, a declarat Ministerul britanic al Apărării (MoD), transmite Sky News.

Cel mai recent raport al său privind serviciile de informații ale apărării a afirmat că sabotajul a fost comis de „actori necunoscuți”.

Sabotajul va crește presiunea asupra forțelor de securitate internă ale Rusiei, a declarat ministerul de la Londra, adăugând că acestea vor rămâne probabil incapabile să protejeze rețelele feroviare vulnerabile ale Rusiei de atacuri.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.