VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul britanic al Apărării: Este puțin probabil ca Rusia să extindă controlul asupra regiunii Donețk

Este probabil ca Rusia să urmărească în continuare să extindă controlul asupra tuturor regiunilor Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson, iar planificatorii militari ruși să aibă ca prioritate avansarea mai adâncă în Donețk, potrivit Ministerului britanic al Apărării.

Cu toate acestea, este puțin probabil ca strategia Rusiei să își atingă în prezent obiectivele, sugerează ministerul. Cel mai recent raport al serviciilor de informații britanice arată astfel: „Este foarte puțin probabil ca armata rusă să fie în prezent capabilă să genereze o forță de atac eficientă capabilă să recucerească aceste zone. Este puțin probabil ca forțele terestre rusești să facă progrese semnificative din punct de vedere operațional în următoarele câteva luni”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.