VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Apărării, despre deplasarea unităților de tehnică militară pe străzile din Chișinău și Cahul

Ministerul Apărării al Republicii Moldova vine cu unele precizări în legătură cu informațiile privind deplasarea, noaptea trecută, a unor unități de tehnică militară pe străzile municipiului Chișinău și Cahul.

Potrivit unui comunicat al instituției, tehnica militară este din dotarea Armatei Naționale și se deplasa spre centrele de instruire, acolo unde urmează să participe la exercițiul ”Scutul de foc 2022”, care va avea loc în perioada 12-23 septembrie curent.

”Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent. Îndemnăm cetățenii să nu se îngrijoreze atunci când observă vehicule militare deplasându-se pe drumurile naționale și să se abțină de la distribuirea imaginilor în spațiul online, ceea ce ar putea genera dezinformări”,  se arată în comunicatul Ministerului Apărării.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.