VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihailo Podoliak: „Nu suntem un stat criminal ca Rusia, și nici nu suntem un stat terorist”

Consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak a negat astăzi că Kievul ar fi implicat în atentatul cu mașină capcană de sâmbătă seara, în care și-a pierdut viața fiica ultranaționalistului rus Aleksandr Dughin, transmite EFE.

„Subliniez că Ucraina nu are nimic de-a face cu asta, pentru că nu suntem un stat criminal ca Federația Rusă și nici nu suntem un stat terorist”, a declarat Mihailo Podoliak, într-o intervenție televizată.

Podoliak a apreciat în schimb că Rusia a început „să se dezintegreze din interior” și că mai multe grupuri politice încep să se confrunte într-o luptă pentru putere. Ca parte a acestei redistribuiri ideologice, crește „presiunea informațională” asupra societății și războiul din Ucraina este folosit drept portiță de scăpare, în timp ce sectoarele naționaliste se radicalizează tot mai mult, a susținut el.

Amintim că sâmbătă seara, la Moscova, în urma exploziei automobilului personal a decedat Daria Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, un filozof, sociolog, politician și ideolog ultra-naționalist rus, numit adesea de presa internațională „Rasputinul lui Putin” sau „creierul lui Putin”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.