VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihail Constantin a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Strășeni

Ministra afacerilor interne, Ana Revenco, însoțită de șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a fost în vizită de lucru la Inspectoratul de Poliție (IP) Strășeni. 


Ședința ministrei cu angajații inspectoratului face parte din seria de vizite sistematice în subdiviziuni, care au drept scop abordarea subiectelor cu privire la realizarea misiunilor de asigurare a securității publice, identificarea provocărilor existente cu care se confruntă polițiștii în activitatea zilnică, precum și identificarea soluțiilor pentru optimizarea proceselor de dezvoltare durabilă a serviciilor de siguranță comunitară în țară. 


În cadrul ședinței de lucru, comisarul principal Mihail Constantin a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Strășeni. Acesta, anterior a deținut funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni în același inspectorat. 


Ministra a adresat un mesaj de felicitare noului șef și i-a dorit succes în noua misiune pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Totodată, a mulțumit polițiștilor pentru dedicația și profesionalismul cu care își îndeplinesc atribuțiile funcționale, în special în zilele complicate și suprasolicitate. Ministrul a încurajat polițiștii să fie cât mai mobilizați pentru a interveni prompt în orice situație, mai ales în această perioadă deloc ușoară. 


Totodată, aflându-se în raionul Strășeni, ministra Ana Revenco a avut o întâlnire cu conducerea Consiliului Raional și primarii localităților din regiune. Subiectele cheie discutate au fost legate de strategia de dezvoltare a MAI, gestionarea crizei refugiaților și energetice, securitatea națională, conlucrarea strânsă dintre Poliție și APL-uri, identificarea soluțiilor pentru îmbunătățirea și creșterea capacităților profesionale. Mulți dintre primarii prezenți la întrunire au avut întrebări și propuneri pentru a fortifica serviciile polițienești din regiune. 


La fel, primarii au dat asigurări că angajații subdiviziunilor MAI din teritoriu se implică activ și profesionist în activitățile locale și regionale, mulțumind ministrului și echipei MAI pentru dedicația și profesionalismul tuturor serviciilor implicate în asigurarea securității regionale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.