VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Popșoi: Pentru a obține gaz mai ieftin, R. Moldova trebuie să susțină războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Să ne mânjim cu sângele vecinilor noștri

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi vine cu o reacție după ce, mai multe formațiuni politice de opoziție au declarat că actuala guvernare trebuie să meargă la Moscova pentru a negocia un preț mai bun pentru gazele naturale. În opinia sa, condiția obținerii unui preț mai mic pentru gazul rusesc astăzi e „să sprijinim uciderea oamenilor în țara vecină”.

„Aud tot mai des opinia că conducerea țării trebuie să meargă la  Moscova să obțină un preț mai mic la gazele naturale. Trebuie să  înțelegem cu toții: pentru a obține gaz mai ieftin de la ruși, Republica  Moldova trebuie să susțină războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Pentru  gaz mai ieftin, trebuie să sprijinim uciderea oamenilor în țara vecină.  Să ne aliniem celor care comit aceste crime. Să ne mânjim cu sângele  vecinilor noștri. Aceasta este condiția obținerii unui preț mai mic  pentru gazul rusesc astăzi.

Noi nu putem face așa ceva.  Ne vom mobiliza, ne vom solidariza și vom rezista. În sezonul rece,  Guvernul va oferi sprijin cetățenilor pentru care povara acestui preț va  fi prea mare. 

Prețul înalt plătit pentru gaz este și  prețul pe care il plătim pentru neadmitrea atragerii Reublicii Moldova  în acest război tragic ”, scrie Popșoi pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.