VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Popșoi, întrevedere cu Marko Shevchenko: Am convenit să colaborăm cât mai strâns în drumul nostru comun spre UE

Ucraina și R. Moldova vor colabora mai strâns în drumul comun de a deveni membri ai Uniunii Europene. O înțelegere în acest sens a fost făcută astăzi, de ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko.

În cadrul întâlnirii, oficialii au abordat subiecte ce țin de agenda curentă a relațiilor moldo-ucrainene, situația de securitate din regiune, etc.

I-am mulțumit domnului ambasador pentru că Ucraina apără libertatea și valorile europene din regiune și l-am asigurat că, Republica Moldova, rămâne solidară cu poporul ucrainean și va oferi tot sprijinul necesar. Am convenit să colaborăm cât mai strâns în drumul nostru comun de a deveni membri ai Uniunii Europene cât mai curând”, a scris Popșoi, după întrevedere.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.