VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Ciobanu, despre moldovenii plecați peste hotare: Decât să le plângem de milă, mai bine să le plângem de dor

Interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu a vorbit în cadrul unui interviu pentru Vocea Basarabiei despre dorul moldovenilor aflați peste hotare, dar și despre nevoile din R. Moldova care îi determină să plece în țări străine pentru o viață mai bună.

Artistul a dezvăluit că și copii săi se află în străinătate și le acceptă alegerea.

”Pentru cei stabiliți peste hotare și pe care nu-i mai leagă nimic de R. Moldova, nu mai au părinți este mai ușor, ei de-acum s-au acomodat în țara unde își trăiesc viața, dar o parte care încă nu s-au „aclimatizat” în țara adoptivă poată dorul și dragostea față de pământul de unde au pornit, pentru că eu zic, pe de o parte așa, mă refer la copiii mei: „Decât să le plângem de milă, mai bine să le plângem de dor”, a menționat artistul.

Mihai Ciobanu a mărturisit că feciorul i-a propus de nenumărate ori să se mute cu traiul peste hotare, însă artistul a refuzat întrucât ”acasă se simte cel mai bine”.

”Unde-i feciorul e bine, au tot ce le trebuie – serviciu, mașină, salarii, copii cuminți, învață foarte bine. Eu, personal, dacă trec mai mult de trei săptămâni în străinătate nu mai pot, vreau acasă, orice ar fi și oricât de bine ar fi acolo, eu vreau acasă. Cred că așa sunt „construit” și nu-i cel mai rău”, a menționat Mihai Ciobanu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.