VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mascații de la „Fulger” vor putea fi văzuți în mai multe localități. Cetățenii, îndemnați să-și păstreze calmul

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” va desfășura, pe 9 noiembrie, exerciții tactice în mai multe localități din țară. Cetățenii sunt îndemnați să păstreze calmul, deoarece exercițiile fac parte „din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic”. 

„Astăzi, începând cu ora 20:00 și până mâine dimineață, colegii noștri din cadrul Brigăzii de poliție cu destinație specială “Fulger” vor desfășura exerciții tactice în mai multe localități din țară. Aceste instruiri fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic în vederea perfecționării abilitaților de intervenție ale mascaților”, au menționat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Oamenii legii îndeamnă cetățenii să-și păstreze calmul și să se informeze doar din surse oficiale pentru a nu răspândi informații eronate în spațiul public.

Menționăm că mascații de la „Fulger” au desfășurat și săptămâna trecută exerciții tactice în unele localități ale țării.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.