VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marijuana în valoare de un milion de lei, în curtea unui locuitor din Etulia, Găgăuzia

Un bărbat de 67 de ani din satul Etulia, Găgăuzia, a ajuns pe mână poliției, după ce în curtea lui au fost găsite cutii și pungi cu marijuana în valoare de un milion de lei. De asemenea, suspectul avea în propria curte și o mică grădină unde creștea cânepă.

Perchezițiile în gospodăria bărbatului au fost efectuate de polițiștii din Vulcănești.

”Oameni legii au ridicat 34 de kg de marijuana și zeci de plante de cânepă. În cazul în care bărbatul ar fi comercializat marijuana, ar fi obținut un profit de peste un milion de lei. Plantele și substanțele narcotice au fost ridicate şi sigilate pentru a fi supuse expertizării. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

Bărbatul riscă închisoare de la șapte până la 15 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.