VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maria Ciobanu, despre candidatura lui Andrei Spînu la alegerile pentru Primăria Chișinău: E slută treaba la PAS

Andrei Spânu nu are nicio șansă să devină primar general al Municipiului Chișinău”. De această opinie este ex-deputata Maria Ciobanu.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maria Ciobanu scrie că ”e slută treaba la PAS, dacă nu pot identifica o personalitate notorie, integră, pentru a prezenta onorabil Capitala”.

”Îmi pare rău să o spun, dar chiar dacă șefa statului, Maia Sandu ar merge pe fiecare stradă, ar intra în fiecare casă, Andrei Spânu nu are nicio șansă să devină primar general al Municipiului Chișinău. Nu mă bucur, dar nici nu mă întristez.

Este doar o constatare că e slută treaba la PAS, dacă nu pot identifica o personalitate notorie, integră, pentru a ne prezenta onorabil capitala.

Eu pentru prima dată voi avea dreptul la următoarele alegeri locale generale să votez în Chișinău. Sper mult să se găsească un patriot, bun cunoscător al APL, reformator și suflet în sufletul neamului nostru”, a scris Ciobanu.

Reamintim că în presă au apărut informații precum că ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, ar fi candidatul PAS la alegerile locale din municipiul Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.