VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marfă nedeclarată în valoare de 30.000 de euro, depistată de vameși

Peste 3.500 kilograme de marfă nedeclarată, valoarea căreia se ridică la circa 30.000 euro, au depistat vameșii din cadrul postului vamal intern Chișinău 1 (PVI, Industrială).

Este vorba despre un lot de piese auto.

Funcționarii postului vamal Chișinău 1, în cadrul efectuării controlului documentar și fizic al unui lot de marfă declarat (piese auto), au depistat 3 532 kilograme de marfă cu valoarea de 29.871,41 euro, nedeclarată controlului vamal”, anunță vameșii.

Potrivit sursei citate, marfa nedeclarată era destinată unui agent economic rezident, însă fără careva acte de însoțire sau de tranzit.

“Marfa a fost reținută, iar pe cazul dat a fost întocmită o sesizare”, mai subliniază sursa citată.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.