VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mandatul procurorului general interimar, Dumitru Robu, expiră astăzi: Cine îl va înlocui

Mandatul procurorului general interimar, Dumitru Robu, expiră astăzi, 5 octombrie. Astfel, de mâine, 6 octombrie, atribuțiile procurorului general interimar vor fi preluate de adjunctul acestuia, Eduard Bulat.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

”Domnul Bulat urmează să substituie unele atribuții ale Procurorului General până la numirea unui procuror general interimar, însî acest lucru nu înseamnă că va deține funcția de procuror general interimar”, a precizat Cherpec.

Eduard Bulat deține funcția de adjunct al procurorului general interimar din anul 2019 și până în prezent.

Menționăm că Dumitru Robu a preluat funcția de procuror general interimar la data de 6 octombrie 2021 după ce Alexandr Stoianoglo a fost suspendat din funcție în urma unui dosar penal inițiat pe numele său pentru abuz în serviciu, depășirea atribuțiilor de serviciu, coruperea pasivă și darea declarațiilor mincinoase în fața unui organ competent. 

Vă prezentăm CV-ul lui Eduard Bulat:

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.