VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu: Vom continua să-i susținem pe cei care muncesc cinstit, care creează locuri de muncă în satele și orașele noastre

Președinta țării, Maia Sandu, a vizitat restaurantul VinoPizza, care ieri a făcut doi ani de la lansare și care este cunoscut în Chișinău pentru gustul autentic al pizzei italiene, vândute la bucată.

Șefa statului a discutat cu fondatorul, Victor Ilie, este un tânăr care a locuit mai mulți ani în Italia, unde a făcut studii de specialitate și a deprins meserie în domeniul alimentației publice. 

„Acum, Victor aplică experiența obținută peste hotare acasă și asigură locuri de muncă pentru alți oameni. E un exemplu bun despre modul în care experiențele de peste hotare pot deveni valoroase acasă”, a menționat Maia Sandu. 

Ca să-și extindă afacerea, antreprenorul a obținut un credit la condiții avantajoase prin Programul guvernamental „373”.

Dezvoltarea economică și crearea locurilor de muncă acasă este prioritatea noastră comună. Vom continua să-i susținem pe cei care muncesc cinstit, care creează locuri de muncă în satele și orașele noastre”, a mai subliniat Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.