VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, vizită la Drochia: R. Moldova se modernizează și crește condițiile de viață

„Cu implicarea administrației locale și cu sprijinul financiar al partenerilor europeni, Moldova se modernizează și crește condițiile de viață”. Declarații în acest sens au fost făcute de Maia Sandu aflată într-o vizită la Drochia.

În cadrul unei întrevederi cu primarii din regiune și reprezentanți ai autorităților locale, șefa statului a accentuat planul Partidului Acțiune și Solidaritate de a moderniza fiecare localitate.

Am demonstrat că acest lucru este posibil – programul „Satul European” a ajuns deja în 18 localități din raion în care au fost implementate 24 de proiecte. 60 de milioane de lei s-au investit pentru rețele de apă și canalizare, renovarea și dotarea școlilor și grădinițelor, iluminat stradal, alte proiecte de infrastructură. Cu implicarea administrației locale și cu sprijinul financiar al partenerilor europeni, Moldova se modernizează și crește condițiile de viață”, a scris șefa statului pe o rețea de socializare.

Tot în cadrul vizitei la Drochia, șefa statului a vizitat unul dintre cele mai mari proiecte de modernizare a localității.

„Orașul va avea un parc amenajat, mai multe terenuri de joacă, terenuri de sport și o pistă de alergare. Proiectul, în valoare de aproape 11 milioane de lei, este finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală și cofinanțat de primărie”, a scris Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.