VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu va întreprinde vizite de lucru la Londra, Dublin și Nisa: Cetățenii din diasporă, invitați la discuții

În luna iulie președinta Maia Sandu va întreprinde vizite de lucru în trei mari orașe din afara țării. Este vorba despre Londra, Dublin și Nisa.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șefa statului a invitat cetățenii din diasporă la discuții.

Dragi cetățeni stabiliți peste hotare, în următoarea lună voi întreprinde câteva vizite de lucru în afara țării. Astfel, vă invit să discutăm la Londra, la Dublin și la Nisa”, a scris Maia Sandu.

Menționăm că vizitele sunt planificate în data de 17 și 19 iulie, la Londra (Marea Britanie) și Dublin (Irlanda), respectiv în data de 27 iulie, la Nisa (Franța).

Pentru detalii și înregistrare, cetățenii din diasporă sunt îndemnați să acceseze următoarele link-uri: bit.ly/diaspora-LONDRA, bit.ly/diaspora-DUBLIN sau bit.ly/diaspora-NICE

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.