VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu va fi primită din nou la Palatul Elysee, acolo unde se va întâlni cu liderul francez Emmanuel Macron

Șefa statului, Maia Sandu, se va afla într-o nouă vizită la Paris. La Palatul Elysee, președinta se va întâlni cu omologul său, Emmanuel Macron.

Președinția Republicii Moldova anunță că, în cadrul vizitei, Maia Sandu va semna mai multe acorduri de cooperare, „are stabilite discuții cu alți oficiali francezi și reprezentanți ai organizațiilor internaționale și cu comunitatea de moldoveni stabilită în Franța”.

Cea mai recentă întâlnire oficială a Maiei Sandu cu liderul de la Paris a avut loc la începutul lunii octombrie 2023, la noua reuniune a Comunității Politice Europene din Spania, ediția anterioară a summitului fiind organizată cu patru luni mai devreme, în 1 iunie, la Bulboaca, Republica Moldova.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.