VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu participă la Forumul Strategic de la Bled

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află în Slovenia, unde participă la Forumul Strategic de la Bled.

Potrivit unui comunicat emis de Președinție, în marja conferinței internaționale, șefa statului va avea mai multe întrevederi cu oficiali europeni.

Forumul Strategic de la Bled este o platformă globală pentru generarea de idei și schimbul de opinii despre societatea contemporană și viitorul său. Este dedicat creării unei lumi durabile, oferind viziuni și soluții strategice pentru cele mai stringente probleme.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.