VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, mesaj către cetățenii care privesc cu scepticism procesul de integrare europeană: Este calea cea mai scurtă pentru dezvoltarea țării

„Procesul de integrare europeană este calea cea mai scurtă pentru modernizarea și dezvoltarea țării noastre”. O declarație în acest sens a fost făcută de președinta Maia Sandu și este adresată în special celor care privesc cu scepticism procesul de integrare europeană.

Aflată într-o vizită de lucru, în satul Chetrosu, din raionul Drochia, șefa statului a subliniat că „integrarea europeană înseamnă condiții de viață mai bune în localitățile noastre, atât în orașe, cât și în sate”.

„Înseamnă salarii mai mari, pensii mai mari și mai multă siguranță. Eu cred că asta își doresc toți cetățenii Republicii Moldova. De aceea este important să ajungem la toți și să le explicăm. Este natural pentru oameni să aleagă ce este bine pentru ei. Procesul de integrare europeană este calea cea mai scurtă pentru modernizarea și dezvoltarea țării noastre”, a declarat Maia Sandu, citată de Nordnews.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.