VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu invită duminică toți cetățenii la Președinție pentru a sărbători „Moldova Europeană”

Președinta țării, Maia Sandu, invită duminică toți cetățenii la Președinție pentru a sărbători „Moldova Europeană”.

Într-o postare pe o rețea de socializare șefa statului anunță că evenimentul va începe la ora 14:00.

Dragi cetățeni, vă invit să sărbătorim Moldova Europeană. Să ne bucurăm împreună de un pas istoric pentru destinul țării noastre. Am reușit să obținem încrederea Uniunii Europene, am păstrat unitatea și am muncit cu toții foarte mult pentru ca Moldova să câștige șansa unui viitor mai bun pentru toți cetățenii. Îndemn toate instituțiile, toți partenerii noștri, toți antreprenorii din Moldova să vorbească despre integrarea europeană, să promoveze parcursul nostru european și să transformăm întreaga Moldovă într-un stat european. Vă aștept duminică, pe 17 decembrie, la ora 14:00, în curtea Președinției, să ne bucurăm împreună”, a anunțat Maia Sandu.

Amintim că ieri, Consiliul European a decis începerea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.