VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu ministra canadiană de Externe: Securitatea din regiune, printre subiectele abordate

„Susținerea internațională pentru Ucraina trebuie să continue, aceasta este și garanția păcii în Republica Moldova și pe întregul continent”. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de șefa statului, Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi cu ministra de Externe a Canadei, Mélanie Joly, care efectuează o vizită de lucru în țara noastră.

Potrivit Președinției, În cadrul discuției, Maia Sandu și-a manifestat aprecierea pentru relația bilaterală tot mai strânsă.

Președinta Maia Sandu a mulțumit autorităților canadiene pentru susținerea țării noastre în procesul de  modernizare, implementare a reformelor și consolidare a instituțiilor. Totodată, Președinta Maia Sandu a remarcat eforturile continue ale autorităților canadiene în vederea creării unui front comun împotriva corupților care încearcă să destabilizeze situația din țara noastră. Interlocutoarele au abordat și subiectul securității în regiune, Canada oferind sprijin important Ucrainei”, menționează serviciul de presă al Președinției.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.