VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, înainte de începerea negocierilor de aderare la UE: Viitorul nostru este în cadrul familiei europene!

„Viitorul nostru este în cadrul familiei europene”. Acesta este mesajul președintei țării, Maia Sandu, înainte de începerea primei conferințe interguvernamentale, cea de lansare a negocierilor de aderare la UE a R. Moldova și Ucrainei.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu, le-a mulțumit liderilor europeni pentru sprijinul puternic acordat țării noastre.

„Astăzi, Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la UE. Viitorul nostru este în cadrul familiei europene. Suntem profund recunoscători pentru sprijinul neclintit din partea liderilor europeni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.