VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, după întrevederea cu Didier Reynders: UE ne va susține în eforturile noastre de curățare a justiției

„Uniunea Europeană ne va susține în continuare în eforturile noastre de curățare a justiției și de consolidare a instituțiilor care să combată corupția”. Declarația a fost făcută de președinta Maia Sandu, după întrevederea cu Comisarul european pe justiție, Didier Reynders.

În cadrul întâlnirii, șefa statului a vorbit și despre rezistența la schimbare pe care o depun anumiți oameni din sistem și a reconfirmat determinarea noastră de a face legea egală pentru toți.

Uniunea Europeană ne va susține în continuare în eforturile noastre de curățare a justiției și de consolidare a instituțiilor care să combată corupția. Cei care nu apreciază aceste eforturi sunt persoanele compromise din justiție. Dar noi vom continua să schimbăm lucrurile în acest sistem și vom lucra cu cei care sunt gata de schimbare și vor ca justiția moldovenească să-și recapete încrederea cetățenilor și să pună legea în capul mesei”, a declarat Maia Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.