VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, despre solicitarea lui Eduard Harujen: Cei care au servit regimuri corupte nu au șanse să revină în sistem

Președinta țării, Maia Sandu, a venit cu o reacție, după ce fostul procurorul general, Eduard Harunjen, i-a cerut șefei statului să anuleze decretul prin care a fost demis.

Întrebată de jurnaliști, Maia Sandu a subliniat că cei care au servit regimuri corupte nu au șanse să revină în sistem

„Lupta împotriva corupției va continua și toți cei care au servit regimuri corupte nu au șanse să revină în sistem”, a declarat Maia Sandu pentru TV8.

Reamintim că Eduard Harunjen a înaintat astăzi o cerere prealabilă către președintele Republicii Moldova în care a solicitat să fie anulate efectele decretului ex-președintelui Igor Dodon din 11 iulie 2019, prin care a fost demis din funcția de procuror general.

Acesta i-a cerut șefei statului să anuleze acest decret dat fiind faptul că, potrivit fostului procuror general, acesta a fost viciat de mai multe circumstanțe de drept și de fapt.


Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.