VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, despre noua ambasadă deschisă la Chișinău: O nouă etapă în relația cu Danemarca

Președinta Maia Sandu a salutat deschiderea ambasadei Regatului Danemarcei la Chișinău, subliniind că acest fapt  constituie o nouă etapă în relația cu Danemarca.

În cadrul unei întrevederi cu ministrul de Externe al Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen, care întreprinde o vizită de lucru la Chișinău, Maia Sandu a subliniat că misiunea diplomatică va contribui la intensificarea dialogului politic, va stimula comerțul și legăturile între oameni. 

În cadrul discuțiilor, șefa statului și-a exprimat recunoștința față de liderii danezi pentru susținerea constantă pe care Regatul Danemarcei o oferă țării noastre în procesul de modernizare și aderare la Uniunea Europeană.

De asemenea, Președinta a accentuat angajamentul ferm de a continua și intensifica reformele inițiate, pentru a îmbunătăți viața oamenilor și pentru a obține calitatea de membru al UE cât mai curând posibil.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.