VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu convoacă Comisia Națională pentru Integrare Europeană

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă azi dimineață ședința Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană (CNIE).

Potrivit unui comunicat al Președinției, membrii Comisiei vor discuta despre ultimele măsuri care vor fi luate pentru finalizarea completă a Planului de acțiuni, privitor la îndeplinirea celor nouă recomandări făcute de Comisia Europeană.

Menționăm că decizia privind inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la uniunea Europeană urmează a fi luată de către Consiliul European la summitul din 14-15 decembrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.